Yogatrekking

Op zoek naar Evenwicht!

IMG-20150831-WA0004Samen met de organisatie YogaTrekking van Rebecca Denekamp en Hayo Meijer organiseer ik trektochten in de bergen gecombineerd met yoga.

We beoefenen we elke dag yoga in een indrukwekkend bergdecor, onder leiding van een erkend en enthousiast yogadocent, in combinatie met bergtochten onder mijn leiding.

Deze unieke combinatie creëert een uitdaging voor lichaam en geest.

 

Chalet-National-Parc-des-Ecrins-900x600Programma 2018

wil je op de hoogte gehouden worden vanhet programma, laat het me weten of kijk op yogatrekking.nl

Uiteraard zijn er weer weken gepland in het comfortabele en authentieke Chalet Alpelune. Dagelijks genieten we van een gezond 3-gangen diner van de chef, samengesteld uit lokale producten, en natuurlijk een goed glas Franse wijn. We slapen 5 nachten in dit luxe chalet en tijdens onze driedaagse trektocht slapen we 2 nachten in een berghut.

Yoga

De lessen zullen dynamisch zijn waarbij de houdingen elkaar in een flow opvolgen. De voortdurende focus op ademhaling en beweging brengt de aandacht gemakkelijk in het nu. De houdingen zullen afwisselend zijn qua intensiteit.

Hier links zie je yogadocente Rebecca Denenkamp in actie!yogatrekking-rebecca

Alle sessies worden, als het weer het toelaat, buiten in de natuur gegeven. Yoga, maakt je soepel, sterk en scherp. Hierdoor kan je de week extra intens ervaren en keer je met een hoger energieniveau terug naar huis.

Dagelijks starten we vóór het ontbijt met een yogasessie en tijdens de tocht zullen we op een geschikte plaats in de bergen nog eens ruimte maken voor een yoga/meditatiesessie. Als er individuele wensen zijn op het gebied van yoga/meditatie zijn deze uiteraard bespreekbaar met de yogadocent.

Hieronder: Yogadocent Erwin van Berkel in zijn element.

Trekking en intensiteit

2015-08-30 15.26.57-1De nadruk tijdens het wandelen ligt op beleving en niet zozeer op prestatie. Echter, tijdens de reis is er voldoende ruimte om ook aan individuele wensen te voldoen. Op bepaalde momenten tijdens de week bestaat de mogelijkheid om het uithoudingsvermogen te versterken.Tijdens deze trektocht draagt iedereen een eigen rugzak met spullen voor de overnachting. Deze rugzak zal maximaal 10kg zijn.

Voor meer informatie: www.yogatrekking.nl