Masterclass Fotografie

Periode: Zondag 15 oktober tot en met zaterdag 21 oktober 2017

Info_ Masterclass_Fotografie_Berglandschap

Inschrijfformulier Masterclass Fotografie 2017

p1070016prijs: 985 euro

Dit is inclusief mountainleader, fotograaf/docent,6 overnachtingen in comfortabel chalet op basis van halfpension, vervoer ter plaatse. Exclusief drankjes en picknicks (lunchpakketten zijn te bestellen voor rond de €10,00 per stuk), reis naar de Alpen en
terug, een reis- en/of annuleringsverzekering.

Herfst in de Franse Alpen is van een onvergetelijke schoonheid. Strijkend zonlicht, bomen in vuur en vlam, op de toppen misschien al wat verse witte sneeuw. En als we geluk hebben misschien ook: wolken en mist die het contrast met de rode, gele en oranje kleuren versterken. In de maand oktober komt alles samen. En omdat dit een goed bewaard geheim is, zijn er maar weinig mensen op pad en komt de rust van de bergen extra goed tot uitdrukking.

Tijdens deze masterclass Fotografie van het Berglandschap combineren we bergwandelen en fotograferen. De masterclass is bedoeld voor enthousiaste fotografen die anders willen leren kijken en nieuwe technieken willen uitproberen. We bieden een gevarieerd programma in de overweldigende natuur en rijke cultuur van de Franse Alpen.

Tijdens de wandelingen worden fotomomenten ingebouwd op de mooiste locaties. Je krijgt veel theorie, tips en opdrachten aangereikt, en je foto’s worden nabesproken.

statief-en-geertJe hoeft voor deze Masterclass geen super ervaren bergwandelaar te zijn, maar uiteraard is het wel belangrijk dat je houdt van de bergen en gewend bent met rugzak (5 tot 8 kilo, inclusief foto apparatuur) onderweg te zijn. Een goede conditie is een pre om maximaal te kunnen genieten, te beleven en te leren tijdens deze week.

Begeleiding door International Mountain Leader Anne van Galen en fotograaf Gerdien Wolthaus Paauw. Op de website van Gerdien kun je een impressie zien van het berglandschap in herfstkleuren en krijg je meteen een indruk van haar manier van ‘kijken’.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een e-mail naar/of bel met: anne@overdebergen.nl mobiel 0033 6 443 08642 of gerdien@paauw.photography mobiel 06 331 06837.

anne-en-gerdien